MENUKAART
- TAPAS -Sharing is caring!
Mini garnaalballetjes
pittige huisbereide cocktailsaus
Mini kaasballetjes
Gefrituurde 'Nobashi'-garnalen
huisbereide sweet chilidip
Apéro-plank 'De Geit '
Butchersplank
Mix van 3 ambachtelijke hammen (150 gr) - olijf
Spaanse ham 'Iberico Belota'
(100gr - 36 maand gerijpt)
Huisgemaakte gelakte kippespiesjes 'Yakitori'
Huisgemaakte tapenades & toast
Gefrituurde kabeljauwreepjes
tartaarsaus
- STARTERS -How to start the right way!
Carpaccio van rundsvlees
rucola - pijnboompitjes - parmesan
Vitello Tonato
honingtomaatjes - tonijndressing - gefrituurde kappertjes
Japanse Tataki van rundsvlees
ponzu - dashi - sésamcrackers
Oosterse soep van kreeft
kaastoast & rouille
Pomme Ostendaise
Noordzee garnalen - mousseline - frisse kruiden
*Ambachtelijk gemaakte garnaalkroketten (2)
grijze garnalen
*Ambachtelijk gemaakte kaaskroketten (2)
3 kazen
*Kalfszwezerikkroketten (2)
huisbereide tartaarsaus
* deze voorgerechten worden geserveerd met een fris slaatje
- KIDS CORNER -Hungry Mommie!
*Krokante kippereepjes
met appelmoes
*Malse kindersteak
Spaghetti bolognese
*Kaaskroket
1 stuk: € 10,00
2 stuks: € 18,00
*Garnaalkroket
1 stuk: € 13,00
2 stuks: € 22,00
* standaard geserveerd met frietjes
- SALADS -Low digest, great feeling!
Salade 'De Geit '
Geitenkaas - appeltjes - spek - honing & mosterddressing
Salade gelakte rundsreepjes 'Thai Beef'
Noedels - Sésamcrackers - slahartjes - Aziatische zoet-zure dip
Salade Crispy kip
Granaatappel - pinda - huisbereide mango-currydressing
- PASTA -Un primo in italiano
Saltimbocca
Millefeuille van kalfsvlees - tomatenpesto - Teruelham - mozzarella
Huisgemaakte lasagne van de Chef
Pasta Veggie 'Melanzane' - VEGGIE
Getomateerde Meditteraanse saus met aubergine - mozzarella
Cherry-tomaatjes - basilicum
- MAIN DISHES - Meat!
Chateaubriand 'Chef Alain'
peperroomsaus (of ev. *)
Steak tartare
volgens de regels van de kunst!
Kalfslende 'Cross & Black Well'
Côte à l'os 'Limousin' (2 pers.) *
€ 39,00 pp
Coq au vin
zilveruitjes - buikspek - Franse champignons
Pluma “Iberico Belota”
Aziatische zoet-zure saus of *
* Saus naar keuze:
Béarnaise / Peperroom / Champignon / Kruidenboter
Al onze gerechten worden geserveerd met een fris slaatje; frietjes of kroketjes (tenzij anders gestipuleerd)
- MAIN DISHES - Fish!
Kabeljauwhaasje
witte wijnsaus - prakaardappelen
Bouillabaise
Noordzeevis / schaal- en schelpdieren / rouille / toast
Wok van scampi 'Homemade curry'
met pasta
Gegrilde King Prawn gamba's
3 stuks - limoenboter
Al onze gerechten worden geserveerd met een fris slaatje; frietjes of kroketjes (tenzij anders gestipuleerd)
- DESSERTS - You can treat yourself!
Crème brûlée
Tiramisu
Café Glacé
Chocolade mousse
Dame Blanche
Coupe Brésilienne
Speculoosmousse - gezouten caramel
Nougat Glacé - frambozencoulis
Coupe Colonel
Kinderijsje