MENUKAART

- TAPAS -Sharing is caring!

Mini garnaalballetjes

pittige huisbereide cocktailsaus

€ 16,00

Mini kaasballetjes

€ 14,00

Gefrituurde 'Nobashi'-garnalen

huisbereide sweet chilidip

€ 16,00

Apéro-plank 'De Geit '

€ 33,00

Butchersplank

Mix van 3 ambachtelijke hammen (150 gr) - olijf

€ 26,00

Spaanse ham 'Iberico Belota'

(100gr - 36 maand gerijpt)

€ 28,00

Huisgemaakte gelakte kippespiesjes 'Yakitori'

€ 16,00

Huisgemaakte tapenades & toast

€ 13,00

Gefrituurde kabeljauwreepjes

tartaarsaus

€ 20,00

- STARTERS -How to start the right way!

Carpaccio van rundsvlees

rucola - pijnboompitjes - parmesan

€ 21,00

Vitello Tonato

honingtomaatjes - tonijndressing - gefrituurde kappertjes

€ 21,00

Japanse Tataki van rundsvlees

ponzu - dashi - sésamcrackers

€ 23,00

Oosterse soep van kreeft

kaastoast & rouille

€ 16,00

Pomme Ostendaise

Noordzee garnalen - mousseline - frisse kruiden

€ 24,00

*Ambachtelijk gemaakte garnaalkroketten (2)

grijze garnalen

€ 22,00

*Ambachtelijk gemaakte kaaskroketten (2)

3 kazen

€ 18,00

*Kalfszwezerikkroketten (2)

huisbereide tartaarsaus

€ 23,00

* deze voorgerechten worden geserveerd met een fris slaatje

- KIDS CORNER -Hungry Mommie!

*Krokante kippereepjes

met appelmoes

€ 13,00

*Malse kindersteak

€ 15,00

Spaghetti bolognese

€ 10,00

*Kaaskroket

1 stuk: € 10,00
2 stuks: € 18,00

*Garnaalkroket

1 stuk: € 13,00
2 stuks: € 22,00

* standaard geserveerd met frietjes

- SALADS -Low digest, great feeling!

Salade 'De Geit '

Geitenkaas - appeltjes - spek - honing & mosterddressing

€ 26,00

Salade gelakte rundsreepjes 'Thai Beef'

Noedels - Sésamcrackers - slahartjes - Aziatische zoet-zure dip

€ 28,00

Salade Crispy kip

Granaatappel - pinda - huisbereide mango-currydressing

€ 26,00

- PASTA -Un primo in italiano

Pasta carbonara

pasta - gepocheerd ei - pancetta

€ 26,00

Saltimbocca

Millefeuille van kalfsvlees - tomatenpesto - Teruelham - mozzarella

€ 30,00

Huisgemaakte lasagne van de Chef

€ 25,00

Pasta Veggie 'Melanzane' - VEGGIE

Getomateerde Meditteraanse saus met aubergine - mozzarella
Cherry-tomaatjes - basilicum

€ 26,00

- MAIN DISHES - Meat!

Chateaubriand 'Chef Alain'

peperroomsaus (of ev. *)

€ 33,00

Steak tartare

volgens de regels van de kunst!

€ 27,00

Kalfslende 'Cross & Black Well'

€ 34,00

Côte à l'os 'Limousin' (2 pers.) *
€ 37,00 pp

€ 74,00

Coq au vin

zilveruitjes - buikspek - Franse champignons

€ 29,00

Pluma “Iberico Belota”

Aziatische zoet-zure saus of *

€ 39,00

* Saus naar keuze:

Béarnaise / Peperroom / Champignon / Kruidenboter

Al onze gerechten worden geserveerd met een fris slaatje; frietjes of kroketjes (tenzij anders gestipuleerd)

- MAIN DISHES - Fish!

Kabeljauwhaasje

witte wijnsaus - prakaardappelen

€ 36,00

Bouillabaise

Noordzeevis / schaal- en schelpdieren / rouille / toast

€ 39,00

Wok van scampi 'Homemade curry'

met pasta

€ 30,00

Gegrilde King Prawn gamba's

3 stuks - limoenboter

€ 37,00

Al onze gerechten worden geserveerd met een fris slaatje; frietjes of kroketjes (tenzij anders gestipuleerd)

- DESSERTS - You can treat yourself!

Crème brûlée

€ 10,00

Tiramisu

€ 12,00

Café Glacé

€ 10,00

Chocolade mousse

€ 10,00

Dame Blanche

€ 10,00

Coupe Brésilienne

€ 10,00

Speculoosmousse - gezouten caramel

€ 11,00

Nougat Glacé - frambozencoulis

€ 12,00

Coupe Colonel

€ 12,00

Kinderijsje

€ 7,00